Права судових експертів при проведенні судово-економічних експертиз у межах господарського провадження - Швиданенко, Д.; Бандурко, Д.; Зоц, М. (Центрально-Українське видавництво, 2023)
Досліджено та проаналізовано права судових експертів при проведенні судово-економічних експертиз згідно профільного законодавства (Закон України «Про судову експертизу», Інструкція про призначення та проведення судових експертиз та експертних досліджень та Науково-методичних рекомендацій з питань підготовки та призначення судових експертиз та експертних досліджень, Інструкція про особливості здійснення судово-експертної діяльності атестованими судовими експертами, що не працюють у державних спеціалізованих експертних установах) та в межах господарського провадження у Господарському процесуальному кодексі України
Keywords: судово-економічна експертиза; права судових експертів; господарське провадження; Господарський процесуальний кодекс України; види судової експертизи