Ергономіка - Липчанський, В. О.; Тушевська, Т. В. (ЦНТУ, 2021)
Містить програму курсу; плани лекційних та практичних занять; тематику контрольних робіт; рекомендації щодо самостійної роботи; методичні рекомендації по виконанню контрольних робіт (для студентів заочної форми навчання); питання для підготовки до заліку; орієнтовні тестові завдання; список рекомендованої літератури для вивчення курсу «Ергономіка».
Keywords: практичне заняття; контрольна робота; самостійна робота; залік; тестові завдання; індивідуальне завдання; перевірка знань