Формування вимог до системи автоматизованого моніторингу водного басейну - Семитківська, Т. О.; Губа, І. О. (Лисенко В. Ф., 2015)
У публікації розкривається питання необхідності запровадження системи автоматизованого моніторингу водних басейнів і наводяться основні положення щодо шляхів досягнення максимального контролю за станом водних систем.
Keywords: вода; моніторинг; водний басейн