Розробка системи удобрення сільськогосподарських культур у короткоротаційній сівозміні. До виконання курсової роботи - Сало, Л. В. (ЦНТУ, 2023)
Розробка системи удобрення сільськогосподарських культур у короткоротаційній сівозміні методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Еколого-адаптивні системи застосування добрив» здобувачами вищої освіти першого бакалаврського рівня спеціальності 201 – Агрономія
Keywords: система удобрення; курсова робота; еколого-адаптивні системи застосування добрив; добрива