Дискретна математика - Петренюк, В. І.; Petrenjuk, V. (ЦНТУ, 2018)
Запропоновано методичне забезпечення з дискретної математики для студентів заочної форми навчання за спец. 123 “Комп’ютерна інженерія”
Keywords: дискретна; математика; комп’ютерна інженерія; Discrete; mathematics; Computer Engineering