Здоровий спосіб життя – здорова нація – здорове суспільство - (:unkn) unknown (КНТУ, 2011)
Збірник матеріалів конференцій містить науковІ дослідження ІІ-ї Всеукраїнської конференції “Здоровий спосіб життя – здорова нація – здорове суспільство”, яка проходила 7-8 квітня 2011 року у м. Кіровограді на базі Кіровоградського національного технічного університету.
Keywords: фізичне виховання; здоровий спосіб життя; спортивна діяльність; фізична культура; правила загартування; студентська молодь