Інвестиційний ринок в Україні, тенденції розвитку - Паламарчук, Н. О.; Загреба, І. Л. (КНТУ, 2013)
Стаття присвячена дослідженню стану та перспектив функціонування інвестиційного ринку України, розробці основних заходів щодо підвищення ефективності інвестиційної діяльності в державі.
Keywords: інвестиційний ринок; прямі іноземні інвестиції; пріоритетні сфери для інвестування