Основні напрямки підвищення ефективності соціальної політики щодо малозабезпечених верств населення - Чеботарьов, В. В. (КНТУ, 2004)
На основі практичних досліджень соціально-економічних процесів та рівня життя малозабезпечених верств населення вносяться пропозиції щодо підвищення ефективності соціальної політики по відношенню до цих верств. On the basis of practical researches of social and economic processes and a standard of living of needy layers the population offers concerning increase of efficiency of social policy in relation to these layers are brought.
Keywords: рівень життя; динаміка споживання; індикатори малозабезпеченості; глибина малозабезпеченості; моніторинг; прогнозування; соціальна робота; пропозиції