Проблеми функціонування місцевих бюджетів - Попова, С. П.; Іщук, Л. О. (КНТУ, 2016)
У статті досліджено сучасний стан та проблеми функціонування місцевих бюджетів. Обґрунтовано заходи з удосконалення формування та виконання місцевих бюджетів. Зазначається, що місцеві бюджети повинні забезпечувати соціально-економічний розвиток регіонів. Назріла потреба запровадження нових засад щодо організації їх діяльності.
Keywords: місцеві бюджети; доходи; видатки; міжбюджетні трансферти; місцеві податки і збори; бюджетна децентралізація; інвестиційний розвиток територій