Устройство для учета молока на доильных установках - Носов, Г. Р.; Кондратец, В. А.; Пащенко, В. Ф.; Сушко, И. С. (Патент, 1976)
Винахід відноситься до техніки вимірювань об'єму рідин і може бути використано в різних галузях промисловості, в тому числі і сільському господарстві. Мета винаходу - підвищення точності дозування. Изобретение относится к технике измерений объема жидкостей и может быть использовано в различных отраслях промышленности, в том числе и сельском хозяйстве. Цель изобретения - повышение точности дозирования. The invention relates to a technique for measuring the volume of liquids and can be used in various industries, including agriculture. The aim of the invention is to improve the accuracy of dosing.
Пристрій для обліку молока на доїльних установках
Device for milk accounting in milking plants
http://patents.su/3-532764-ustrojjstvo-dlya-ucheta-moloka-na-doilnykh-ustanovkakh.html
Keywords: доїльна установка; молоко