Особливості управління бізнес-процесами в будівництві для сталої релокації промисловості в Україні під час війни - Глух, В. П. (ЦНТУ, 2023)
Тези доповіді VІ Міжнародної науково-практичної конференції «Конкурентоспроможна модель інноваційного розвитку економіки України», яка відбулася 07-08 грудня 2023 року у Центральноукраїнському національному технічному університеті, м. Кропивницький.
Keywords: управління бізнесом; промисловість України; війна