Дослідження показників та критеріїв оптимальності забезпечення інноваційного розвитку підприємства - Крейдич, І. М.; Ткаченко, С. А.; Krejdich, I.; Tkachenko, S. (КНТУ, 2009)
Розглянуто сучасний стан справ в процесі створення підсистеми управління інноваційною діяльністю підприємства, виявлено суттєві недоліки і наведено пропозиції щодо встановлення єдиних показників і критеріїв оптимальності забезпечення інноваційного розвитку підприємства на базі загального методологічного підходу. The current state of affairs in process of creation of a subsystem of management by innovative activity of the enterprise is considered, essential lacks are revealed and offers on an establishment of uniform indicators and criteria of an optimality of maintenance of innovative development of the enterprise on the basis of the general methodological approach are resulted.
Research of indicators and criteria of an optimality of maintenance of innovative development of the enterprise
Keywords: інноваційний розвиток; підприємства