Традиційні та інноваційні підходи в системі підготовки фахівців інформаційної сфери - Галімон, Ігор Олександрович; Galimon, Igor (ЦНТУ, 2023)
У нинішніх умовах особливості успішного функціонування вищої професійної освіти в Україні, як і світі в цілому, пов’язані з необхідністю вчасного реагування на виклики сучасності. Напрямки розвитку та змістове наповнення освітнього процесу професійної підготовки спеціалістів інформаційної галузі великою мірою визначаються особливостями усіх інформаційних процесів, які реалізуються в усіх сферах життєдіяльності суспільства. In the current conditions, the features of the successful functioning of higher professional education in Ukraine, as well as in the world as a whole, are connected with the need for a timely response to modern challenges. The directions of development and content of the educational process of professional training of specialists in the information industry are largely determined by the features of all information processes that are implemented in all spheres of society's life.
Traditional and innovative approaches in the system of training specialists in the information sphere
Keywords: освіта; інформаційна сфера; підготовка спеціалістів; education; information sphere; training of specialists