Вибір базових даних для оптимального керування запасами в економіко-організаційних системах з використанням імітаційного моделювання - Гамалій, В. Ф.; Романчук, С. А. (КНТУ, 2005)
У статті розкривається сутність оптимального керування запасами, виокремлюються об‘єктивні фактори які зумовлюють потребу створення запасів і показуються передумови на користь зменшення запасів матеріальних ресурсів. Виділяються керовані і некеровані параметри розглядаються можливі стратегії керування запасами. In clause the essence of optimum control of stocks is opened, the objective factors creations, determining need of stocks are allocated. The preconditions for the benefit of reduction of stocks of material resources are shown. The controlled and unguided parameters are allocated, the possible strategy of storekeeping are considered.
Keywords: запас; керування; імітація; моделювання