Виробнича практика ІІ - Настоящий, В. А.; Скриннік, І. О.; Пашинський, М. В.; Плотніков, О. А. (ЦНТУ, 2020)
Методичні вказівки регламентують усі аспекти проходження виробничої практики ІІ, студентами спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» освітнього рівня «бакалавр».
Keywords: виробнича практика