Ресурсозберігаючі принципи удосконалення процесів у сільськогосподарському машинобудуванні - Ветохін, В. І.; Рижкова, Т. Ю.; Ребенок, О. А.; Заславець, В. О.; Коренівський, А. О.; Сидорчук, Ю. В.; Амосов, В. В. (ПДАУ, 2025)
Зниження витрат ресурсів при виробництві та використанні продукції сільськогосподарського машинобудування можливо за рахунок зміни часток у загальному балансі ресурсів у системі «енергія-речовина-інформація-людина» в бік збільшення частки інформаційних ресурсів.
Keywords: машинобудування; система; інформаційний ресурс