Інтернет-маркетинг. Методичні рекомендації - Горпинченко, О. В. (ЦНТУ, 2025)
Методичні рекомендації визначають мету, завдання, тематику, організаційні аспекти вивчення дисципліни «Інтернет-маркетинг» для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент», 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність", 051 «Економіка».
Keywords: практичні заняття; самостійна робота; індивідуальні завдання