Дослідження та програмна реалізація системи онлайн-сервісу для редагування зображень за допомогою штучного інтелекту - Приймак, Святослав Геннадійович; Pryimak, Sviatoslav (ЦНТУ, 2025)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за другим (магістерським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи онлайн-сервісу для редагування зображень за допомогою штучного інтелекту. Метою розробки є дослідження та програмна реалізація системи онлайн-сервісу для редагування зображень за допомогою штучного інтелекту. Об’єктом дослідження є процес онлайн-сервісу для редагування зображень за допомогою штучного інтелекту. Предметом дослідження є методи онлайн-сервісу для редагування зображень за допомогою штучного інтелекту. In this final qualification work for the second (master's) level of higher education, software has been developed, which is intended for an online service system for image editing using artificial intelligence. The purpose of the development is the research and software implementation of an online service system for image editing using artificial intelligence. The object of the research is the process of an online service for image editing using artificial intelligence. The subject of the research is the methods of an online service for image editing using artificial intelligence.
Research and software implementation of an online service system for image editing using artificial intelligence
Keywords: комп’ютерні науки; редагування зображень; штучний інтелект; сomputer science; image editing; artificial intelligence