Практичні аспекти формування виливка. Лабораторні роботи - Ломакін, В. М.; Lomakin, V. (ЦНТУ, 2025)
В методичних вказівках розглянуто дослідження температурних полів відливків пипу тонкого круглого однорідного стержня, плити, кулі, відливка, що твердне, і ливарної форми методом математичного моделювання на ЕОМ.
Practical aspects casting molding
Keywords: температурне поле; виливок; теплопередача; математичне моделювання; temperature field; casting; heat transfer; mathematical modeling