Основні підходи до формування ефективних механізмів фінансового забезпечення інвестиційного потенціалу місцевих бюджетів - Василенко, О. В. (КНТУ, 2009)
В статті розглянуто питання формування ефективних механізмів фінансового забезпечення інвестиційного потенціалу місцевих бюджетів. The issue of formation of effective mechanism of finance provision of investment potential of local budgets has been examined in this article.
Keywords: місцевий бюджет; інвестиційний потенціал; фінансове забезпечення