Методичні вказівки до читання текстів на англійській мові для студентів спеціальності «Агроінженерія» - Філіппова, Л. В. (ЦНТУ, 2020)
Дані методичні вказівки спрямовані на розвиток навичок і вмінь читання текстів за фахом і можуть бути використані як для аудиторної роботи під керівництвом викладача, так і для самостійної роботи.
Keywords: агроінженерія; читання англомовних текстів; розвиток навичок і вмінь; methodical instructions; reading texts in english; agro-engineering; development of skills and abilities