Стратегічний і управлінський контроль в організаційній структурі системи внутрішньогосподарського контролю підприємства - Воронко, Р. М. (КНТУ, 2005)
Розкрито роль у структурі внутрішньогосподарського контролю стратегічного і управлінського контролю. Визначено засоби усунення недоліків у системі внутрішньогосподарського контролю та місце нових інформаційних технологій у цій системі. Had disclosed the role of the strategically and management control. Had located the means to removing the defects in the system of inside control and the place of new information technologies in this system.
Keywords: контроль; внутрішньогосподарський контроль; стратегічний контроль; управлінський контроль; управлінська система; показники; ресурси; підприємство