Встановлення взаємозв’язку між соціально-економічними величинами - Дронь, В. С.; Dron, V. (КНТУ, 2012)
У статті запропоновано метод встановлення взаємозв’язку між соціально-економічними величинами на основі умовно-наслідкового розкладу подій. Введено типи зв’язків між величинами, встановленими за новим методом, вивчено співвідношення між типами. In article the method of determination of interdependence between socio-economic values on based of condition-consequence decomposition of events was offered. Determined by new method types of interdependence between values ware entered; relations between the types were studied.
Determination of interdependence between socio-economic values
Keywords: умовно-наслідковий розклад подій; соціально-економічні події; взаємозалежності між подіями; соціально-економічні величини; взаємозв'язок між величинами