Проектування і розрахунок індукційного канального міксера 20 т/год - Криворучко, Артем Васильович; Kryvoruchko, Artem (ЦНТУ, 2024)
Метою бакалаврської роботи є вивчення конструкції роботи індукційного канального міксера та провести розрахунок його основних розмірів та електротехнічний розрахунок. Визначити матеріальний і тепловий баланси проектованого індукційного канального міксера. В даній бакалаврській кваліфікаційній роботі розрахований та спроектований індукційний канальний міксер ємністю 20 т/год. В розрахунок індукційного канального міксера входять: розрахунок самого плавильного агрегату та його основних розмірів, електротехнічних параметрів, а також матеріальний і тепловий баланси. Графічна частина включає загальний вид індукційного канального міксера та індуктора. The purpose of the bachelor's thesis is to study the design of the work of an induction channel mixer and to calculate its main dimensions and electrical calculations. Determine the material and heat balances of the projected induction channel mixer. In this bachelor's qualification work, an induction channel mixer with a capacity of 20 t/h is calculated and designed. The calculation of the induction channel mixer includes: the calculation of the melting unit itself and its main dimensions, electrical parameters, as well as material and heat balances. The graphic part includes a general view of the induction channel mixer and inductor.
Design and calculation of an induction channel mixer 20 t/h
Keywords: індукційний канальний міксер; матеріальний баланс; тепловий баланс; induction channel mixer; material balance; heat balance