Технічні засоби автоматизації. Частина 2. Практичні роботи - Віхрова, Л. Г.; Мірошніченко, М. С. (ЦНТУ, 2025)
В методичних рекомендаціях приведені матеріали та завдання для практичних занять здобувачів освіти з курсу «Технічні засоби автоматизації». Розглянуті питання: конструкції реле та його характеристик, електричних (схемних) методів зміни часових параметрів, поляризовані реле, роботи слідкуючої системи і факторів, що впливають на точність відпрацювання задаючого кута, принцип дії системи синхронного зв'язку, функції логічних елементів.
Технічні засоби автоматизації : метод. вказівки до виконання практ. Робіт : для здобувачів вищої освіти зі спец. 174 - Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка. Частина II / [укл. : Л. Г. Віхрова, М. С. Мірошніченко] , Центральноукраїн. нац. техн. ун-т. – Кропивницький : ЦНТУ,– 41 с.
Keywords: пристрій автоматики; реле; електромагнітні механізми; логічний елемент; слідкуюча система; сельсин