Саранчук, Ілля ІгоровичSaranchuk, Ilya2024-09-102024-09-102024-06Саранчук, І. І. Автоматизація процесу регулювання вологості тіста при приготуванні в тістомісильній машині : кваліфікаційна бакалаврська робота : 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» / наук. кер. О. К. Дідик ; Центральноукраїн. нац. техн. ун-т. – Кропивницький : ЦНТУ, 2024. – 59 с.https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/14468Мета цієї магістерської роботи полягає в розробці системи автоматичного керування процесом приготування тіста та впровадженні засобів автоматизації. Крім того, передбачено проведення синтезу оптимального регулятора для найбільш важливого контуру керування вологості. The purpose of this master's thesis is to develop a system automatic control of the dough preparation process and implementation means of automation. In addition, synthesis is provided optimal regulator for the most important control circuit humidityukавтоматизація процесу регулюваннявологість тістатістомісильна машинаautomation of the regulation processdough moisturedough machineАвтоматизація процесу регулювання вологості тіста при приготуванні в тістомісильній машиніAutomation of the process of dough moisture control during preparation in a kneading machineOther