Автоматизація процесу регулювання вологості тіста при приготуванні в тістомісильній машині - Саранчук, Ілля Ігорович; Saranchuk, Ilya (ЦНТУ, 2024)
Мета цієї магістерської роботи полягає в розробці системи автоматичного керування процесом приготування тіста та впровадженні засобів автоматизації. Крім того, передбачено проведення синтезу оптимального регулятора для найбільш важливого контуру керування вологості. The purpose of this master's thesis is to develop a system automatic control of the dough preparation process and implementation means of automation. In addition, synthesis is provided optimal regulator for the most important control circuit humidity
Automation of the process of dough moisture control during preparation in a kneading machine
Keywords: автоматизація процесу регулювання; вологість тіста; тістомісильна машина; automation of the regulation process; dough moisture; dough machine