Оптимізація параметрів релейної мехатронної системи автоматичного регулювання технологічних процесів сільськогосподарського виробництва - Ловейкін, В. С.; Човнюк, Ю. В.; Ромасевич, Ю. О.; Loveykin, V.; Chovnyuk, Y.; Romasevich, Y. (КНТУ, 2009)
Здійснена оптимізація параметрів релейної мехатронної системи автоматичного регулювання технологічних процесів сільськогосподарського виробництва. Realized optimization parameter relay-type mechatronic systems of the automatic regulation of the technological processes agricultural production.
Optimization of parameters of the relay mechatronical system of automatic control of technological processes of agricultural production
Keywords: оптимізація; мехатронна система; релейні пристрої