Організація і управління тренувальним процесом юних спортсменів - Собко, Н. Г. (КНТУ, 2014)
В статті розглянуто особливості побудови тренувального процесу юних спортсменів. В управлінні спортивним тренуванням слід уникати його шаблонної побудови; передбачати обов'язкове урахування індивідуальних психо-фізіологічних та особистісних особливостей дітей, їх адаптивної реакції на запропоновані навантаження.
Keywords: підготовка спортсменів; управління; досягнення