Отримання динамічних характеристик сигналу навантаження норії при різних розміщеннях компонентів системи контролю навантаження - Минайленко, Р. М.; Minailenko, R. (КНТУ, 2013)
В статті розглядається питання отримання динамічних характиристик сигналу навантаження норії при різних розміщеннях компонентів системи контролю навантаження. Показано, що в умовах підприємств зернопереробної промисловості має місце територіальна віддаленість та розосередженість електричних споживачів, а також пультів управління від виконавчих механізмів. На основі проведених досліджень представлено варіанти можливого розміщення компонентів системи контролю навантаження та висвітлено проблему обробки корисного сигналу навантаження норії. In the article the question receipt of dynamic descriptions signal loading noria is examined at the different placing components the checking loading system. It is rotined that a territorial removal and dispersal electric users takes a place in the conditions enterprises grainprocess industry, and also control stands from executive mechanisms. On the basis the conducted researches the variants of the possible placing components the checking loading noria system are presented and the problems of the useful signal loading noria processing are lighted up.
Receipt dynamic descriptions signal loading of noria at the different placing components the checking system
Keywords: сигнал; датчик; навантаження; перешкода; норія; signal; sensor; loading; interference; noria