Сутність і роль державно-приватного партнерства в соціально-економічному розвитку держави - Павлюк, К. В.; Павлюк, С. М.; Pavlyuk, K.; Pavlyuk, S. (КНТУ, 2010)
У статті розглянуто сутність і роль державно-приватного партнерства, його роль у розвитку економіки та соціальної сфери, основні форми і передумови впровадження в Україні. Essence and role of partnership of the state and private business, his role in development of economy and social sphere, basic forms and preconditions of introduction in Ukraine, is considered in the article.
Essence and role of partnership of the state and private business is in socio-economic development
Keywords: управління економікою; соціально–економічний розвиток; державно–приватне партнерство