Дослідження зношування робочих органів дискових борін - Герук, С. М.; Борак, К. В.; Нечипоренко, В. О. (КНТУ, 2008)
Наведено результати досліджень зношування робочих органів дискових борін та встановлено особливості характеру їх спрацювання для вітчизняних і зарубіжних машин. It is presented results of researches of wear process of working organs of disk harrows and it is established features of character of their deterioration for domestic and foreign machines.
Keywords: ґрунт; диск; робочий орган; зношування; коефіцієнт тертя