Дослідження та програмна реалізація системи підвищення надійності зберігання даних у хмарі - Омелян, Ю. (ЦНТУ, 2024)
Методи дослідження базуються на методах теорії надійності, методах математичної статистики, методах розробки програмного забезпечення. Результат роботи – програмна реалізація системи підвищення надійності зберігання даних у хмарі. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення.
Keywords: комп’ютерні науки; надійность зберігання; необхідность моніторингу