Еволюційні підходи до формування персоналу в системі споживчої кооперації України - Кропивка, Ю. Г.; Kropivka, Yu. (КНТУ, 2012)
У статті розглянуто погляди вчених щодо періодів розвитку системи споживчої кооперації України, виокремлено і охарактеризовано еволюційні підходи до формування персоналу на підприємствах і в організаціях споживчої кооперації України, здійснено порівняння періодів розвитку споживчої кооперації України і процесу формування персоналу. The article informs about the views of different scientists on the periods of Consumer Cooperatives in Ukraine, isolated and characterized the evolution approaches to the formation of enterprises personnel and consumer cooperative organizations in Ukraine, compared to the periods of Consumer Cooperatives in Ukraine and the formation of enterprises personnel and organizations of consumer cooperatives in Ukraine.
Evolution of approaches to the formation of consumer cooperatives enterprises and organizations personnel in Ukraine
Keywords: персонал; формування персоналу; споживча кооперація України; періоди розвитку споживчої кооперації України; підходи до формування персоналу на підприємствах і в організаціях споживчої кооперації України