Кропивка, Ю. Г.Kropivka, J.2016-03-102016-03-102012Кропивка, Ю. Г. Еволюційні підходи до формування персоналу в системі споживчої кооперації України / Ю. Г. Кропивка // Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Економічні науки: зб. наук. пр. - Кіровоград: КНТУ, 2012. - Вип. 22, ч. 1. - С. 117-123.https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/505У статті розглянуто погляди вчених щодо періодів розвитку системи споживчої кооперації України, виокремлено і охарактеризовано еволюційні підходи до формування персоналу на підприємствах і в організаціях споживчої кооперації України, здійснено порівняння періодів розвитку споживчої кооперації України і процесу формування персоналу. The article informs about the views of different scientists on the periods of Consumer Cooperatives in Ukraine, isolated and characterized the evolution approaches to the formation of enterprises personnel and consumer cooperative organizations in Ukraine, compared to the periods of Consumer Cooperatives in Ukraine and the formation of enterprises personnel and organizations of consumer cooperatives in Ukraine.otherперсоналформування персоналуспоживча кооперація Україниперіоди розвитку споживчої кооперації Українипідходи до формування персоналу на підприємствах і в організаціях споживчої кооперації УкраїниЕволюційні підходи до формування персоналу в системі споживчої кооперації УкраїниEvolution of approaches to the formation of consumer cooperatives enterprises and organizations personnel in UkraineArticle