Імітація силового навантаження на шпиндель - Пестунов, В. М.; Свяцький, В. В.; Свяцька, Л. П.; Pestunov, V.; Sviatskyi, V.; Sviatska, L. (Publishing House „Education and science” s.r.o., 2009)
Розглянуто пристрій для імітації силового навантаження на шпиндель, що виникають при його обертовому і поступальному рухах. The device for simulating a power load on a spindle, which arise at its rotary and translational motions is considered.
Imitation of the power load on the spindle
Keywords: імітація; силове навантаження; шпиндель; поступальний рух; обертовий рух; imitation; power load; spindle; translational motion; rotary motion