Лисенко, М. І.2016-05-202016-05-202005Лисенко, М. І. Складові високої вартості свинини та напрямки її зниження / М. І. Лисенко // Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Економічні науки: зб. наук. пр. - Кіровоград: КНТУ, 2005. - Вип. 8. - С. 150-152.https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/2603В статті розглядаються причини дороговизни свинини, досліджується роль особистих господарств населення у забезпеченні ринку мясом свиней, пропонуються основні напрямки поліпшення стану та підвищення ефективності функціонування галузі свинарства. The reasons of high cost of pork are examined in the article, the role of the personal economies of population is explored in providing of market by meat of pigs, basic directions of improvement of the state and increase of efficiency of functioning of industry of the pig breeding are offered.uk-UAсвинарствообгрунтовані раціони годівлісучасні технології виробництваСкладові високої вартості свинини та напрямки її зниженняArticle