Стимулювання результативної праці вчителів загальноосвітніх навчальних закладів - Жеребченко, Т. І.; Zerebchenko, Т. (КНТУ, 2012)
Проведено соціально-економічну оцінку стану стимулювання результативної праці вчителів, визначено взаємозв’язок стимулювання-результат. Проаналізовано сучасний рівень оплати праці вчителів загальноосвітніх навчальних закладів України. Запропоновано пріоритетні напрямки реформування оплати праці вчителів. The socio-economic estimation of essence of stimulation of effective labour of teachers is conducted, intercommunication of stimulation-result is certained. The modern level of remuneration of teachers' labour of high schools in Ukraine is analysed. Priority directions of reformation of remuneration of teachers' labour are offered.
Stimulation of effective labour of teachers of high schools of Ukraine
Keywords: оплата праці; стимулювання результативної праці; державне регулювання оплати праці; єдина тарифна сітка