Соціально-економічні основи ефективної організації колективної підприємницької діяльності - Сибірцев, В. В. (КНТУ, 2009)
Стаття присвячена проблемі підприємницької діяльності, впливу колективу на її результати та реалізації ним основних підприємницьких функцій. Встановлено, що тільки в тісному взаємозв’язку підприємницької мети діяльності, мотивів, цінностей, принципів і функцій може з’явитись колектив, який реально буде відповідати вимогам об’єктивних законів його функціонування і розвитку в сучасних ринкових умовах. The article is devoted the problem of entrepreneurial activity, to influence of collective on its results and realization by him basic enterprise functions. It is set, what only in close intercommunication of enterprise purpose of activity, reasons, values, principles and functions a collective which really will answer the requirements of objective laws of his functioning and development in modern market conditions can appear.
Keywords: підприємництво; колективна діяльність; функції; соціально-економічний розвиток колективу