Євтухова, С. М.Yevtukhova, S.2016-02-292016-02-292010Євтухова, С. М. Параметральна оцінка розробки та впровадження стратегічного планування на підприємствах харчової промисловості Херсонської області / С. М. Євтухова // Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Економічні науки: зб. наук. пр. - Кіровоград: КНТУ, 2010. - Вип. 18, ч. 1. - С. 305-312.https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/265Запропонована необхідність використання параметральної оцінки розробки та впровадження стратегічного планування на підприємствах харчової промисловості, що представлена можливістю знаходження оптимальних і критичних параметрів розвитку конкретно визначеного підприємства. There’s proposed the need of parametrial evaluation of development and implementation of the strategic planning on the food industry’s enterprises that is represented with the ability to search the optimal and critical parameters of the certain enterprise’s development.стратегічне плануваннястратегіяоптимальні та критичні параметри стратегічного плануванняпараметральна оцінка стратегічного плануваннястратегічний розвитокПараметральна оцінка розробки та впровадження стратегічного планування на підприємствах харчової промисловості Херсонської областіThe parametrial evaluation of development and implementation of the strategic planning on the food industry’s enterprises of Kherson regionArticle