Пристрій для фінішної антифрикційної безабразивної обробки внутрішніх циліндричних поверхонь - Черновол, М. І.; Чернявський, О. В.; Шепеленко, І. В.; Красота, М. В.; Будар, Мохамед Р. Ф.; Chernovol, M.; Cherniavskyi, O.; Shepelenko, I.; Krasota, M.; Budar, Mokhamed R. F. (My University, 2016)
Пристрій для фінішної антифрикційної безабразивної обробки внутрішніх циліндричних поверхонь, що складається з оправки, на якій розташовані розрізні втулки з антифрикційними брусками, який відрізняється тим, що пристрій додатково має корпусні втулки з пружиною між ними та гайки.
Keywords: розрізні втулки; разрезные втулки; cutting bushings