Процеси світової глобалізації у сільськогосподарському машинобудуванні - Журавльов, В. М.; Zhuravlyov, V. (КНТУ, 2012)
У статті розглядаються процеси глобалізації міжнародного бізнесу взагалі та в галузі сільськогосподарського машинобудування зокрема, а також можливості співпраці ТНК з вітчизняними підприємствами. Processes of globalization of international business on the whole and in the branch of agricultural machine building in particular and possibilities of TNK cooperation with home enterprises are considered.
Processes of world globalization in agricultural machine building
Keywords: глобалізація; транснаціоналізація; глобальна конкуренція; стратегічна група; корпорація; концерн; експансія