Особливості формування облікової політики підприємств ресторанного господарства малого бізнесу - Смірнова, Н. В.; Smirnova, N. (Економічна думка, 2007)
Наведено групи елементів облікової політики підприємств ресторанного господарства та зазначено доцільні для малих піджприємств ресторанного господарства
Features of formation of the accounting policy of enterprises of restaurant business of small business
Keywords: облікова політика; ресторанне господарство; accounting policy; restaurant economy