Аналіз роздрібного кредитування населення комерційними банками України у 2022–2025 роках - Дмитрук, О. Г. (ЦНТУ, 2025)
Описується аналіз роздрібного кредитування населення комерційними банками України у 2022–2025 роках.
Keywords: кредитні операції; фінансовий аналіз; портфель роздрібних кредитів