Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Економічні науки. Вип. 13. - (:unkn) unknown (КНТУ, 2008)
В збірнику викладені результати наукових досліджень з питань економічної теорії та практики, економіки праці, галузей промисловості, сільського господарства, транспорту, інших; менеджменту організацій; фінансів, кредиту, грошового обігу; маркетингу; обліку, аудиту, аналізу господарської діяльності; міжнародних економічних відносин; економічної кібернетики; використання математичного механізму і сучасної обчислювальної техніки тощо
Keywords: збірник наукових праць; наукові праці; економічні науки