Менеджмент знань в організації - Бабець, І. Г.; Горпинченко, О. В. (ЦНТУ, 2023)
Методичні вказівки визначають мету, завдання, тематику, організаційні аспекти вивчення дисципліни «Менеджмент знань в організації» для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 “Менеджмент” ОПП «Менеджмент бізнес-організацій».