Україна в міжнародних фінансових інституціях: реалії та перспективи - Сухомлин, М. О. (Ексклюзив-Систем, 2021)
Досліджена співпраця України з міжнародними фінансовими інституціями.
Keywords: міжнародні фінанси; міжнародна валютно-фінансова система; міжнародні фінансові організації; Міжнародний валютний фонд (МВФ); Міжнародний банк реконструкції та розвитку (МБРР); Світовий банк