Фінансовий механізм регулювання виробництва екологічно чистої аграрної продукції - Саловська, Л. В.; Олійник, А. А.; Salovska, l.; Olеynik, A. (КНТУ, 2009)
В статті досліджено світовий досвід регулювання агропромислового комплексу, висвітлено його позитивні та негативні аспекти, проаналізовано стан регулювання агропромислового комплексу в Україні та розроблено заходи і механізм що є формою підтримки сільськогосподарського виробника, досліджено сутність екологічно-чистих продуктів, проаналізовано фінансову підтримку фермерських господарств в розвинених країнах та в Україні. In the article investigational world experience of adjusting of agroindustrial complex, he is reflected positive and negative aspects, consisting of adjusting of agroindustrial complex is analysed of Ukraine and measures and mechanism are developed that is the form of support of agricultural producer, investigational essence of ecologically net products, sponsorship of farmer economies is analysed in the developed countries and its absence is marked in Ukraine.
Financial mechanism of adjusting of production ecologically of clean agrarian products
Keywords: екологічно чиста продукція; регулювання; агропромисловий комплекс; фінансовий механізм; цінове регулювання