Синтез математичної моделі функціонування пінольних механізмів з прямокутною формою напрямних - Гречка, А. І.; Grechka, A. (КНТУ, 2011)
В статті наведено просторову схему навантаження та математичну модель функціонування пінольних механізмів агрегатно-модульного технологічного обладнання у випадку прямокутної форми поперечного перерізу напрямних. Проведено дослідження впливу основних конструктивно-геометричних параметрів схеми навантаження даних механізмів на критерії їх точності та навантажувальної здатності. Приведено рекомендації щодо вибору раціональних параметрів пінольних механізмів. In the article the space loading scheme and mathematical model of sleeve mechanisms functioning of modular-type manufacturing equipment is resulted in the case of rectangular form of slideways crossrunner. Research of basic structural-geometrical parameters influence of loading scheme of these mechanisms is conducted on the criterion of their accuracy and load-carrying capability. Recommendation in relation to the choice of sleeve mechanisms rational parameters is resulted.
Synthesis of mathematical model of sleeve mechanisms functioning with the rectangular form of slideways
Keywords: схема навантаження; математична модель; пінольний механізм; точність; навантажувальна здатність