Сутність і особливості корпоративного розвитку в агропромисловому виробництві - Татарченко, А. О.; Tatarchenko, A. (ЦНТУ, 2025)
Метою написання статті є долідження сутності та еволюції концепції корпоративного розвитку в агропромисловому виробництві, виявлення специфічних рис корпоративного розвитку в сільському господарстві та систематизація основних форм корпоративних об’єднань в АПК тощо. The purpose of the study is to explore the essence and evolution of the concept of corporate development in agro-industrial production, to identify the specific features of corporate development in agriculture, and to systematize the main forms of corporate associations in the agro-industrial complex (AIC) etc.
The Essence and Features of Corporate Development in Agroindustrial Production
Keywords: корпоративний розвиток; агропромислове виробництво; агрохолдинг; корпорація; corporate development; agro-industrial production; agroholding; corporation