Управлінський облік фінансової стійкості державних вищих навчальних закладів в Україні - Харчук, Ю. Ю.; Kharchuk, Y. (КНТУ, 2012)
У статті визначено сутність фінансової стійкості державних вищих навчальних закладів в Україні та розкрито особливості здійснення управлінського обліку нею. The article has defined the essence of financial stability of state higher educational establishments in Ukraine. The features of realization of managenement accounting by financial stability of state higher educational establishments have been considered.
Managenement Accounting of financial stability of state higher educational establishments in Ukraine
Keywords: фінансова стійкість; державні вищі навчальні заклади; управлінський облік; центри відповідальності; доходи; асигнування з бюджету; власні надходження; затрати