“Сендвіч”– панелі в промисловому будівництві - Алексєєв, Ю. А. (КНТУ, 2010)
В статті розглядається технологія швидкісного будівництва споруд з «сендвіч-панелей», вказано їх переваги.
Keywords: сендвіч–панель; швидкісне будівництво